TAKT Inspiratiedag 22 juni 2024

Een leerzame dag vol nieuwe inzichten!

Mireille LIVE aan het werk

Zie hoe Mireille werkt met zowel voor haar bekende als onbekende paarden en combinaties.

Interessant voor iedereen

Met clinics over dressuur(sport), jonge paarden opleiden, trainen vanaf de grond en springen.

Al je vragen beantwoord!

Krijg de hele dag heldere uitleg en krijg direct antwoord op je vragen!

Een inkijkje in het programma

  • Balans voor ieder paard: ongeacht de leeftijd, het ras of discipline
  • Jonge paarden, hoe bereid je ze op een eerlijke manier voor op het werk?
  • Zowel mentale als fysieke oefeningen
  • Dressuur: van basis naar gevorderd werk onder het zadel
  • Wedstrijdgerichte clinic: vanuit balans een succesvolle proef neerzetten!
  • Train je paard vanaf de grond voor een nuttige afwisseling
  • Ruiter en paard in harmonie: Hoe bereik je dat?
  • Gebruik je kennis over de balans ook tijdens het springen!

Jouw paard op onze Inspiratiedag?

Doe mee met de WINACTIE op onze socials en win een gratis LES van Mireille op onze inspiratiedag, of laat Mireille je paard met een 'longeer-uitdaging' live trainen.

Waarom jij deze dag niet mag missen!

Ontdek hoe je op een vriendelijke manier en met technische kennis een goede trainer kunt zijn voor je paard. Leer van Mireille den Hoed en laat je inspireren tijdens deze dag vol boeiende clinics en waardevolle inzichten.

Wat bezoekers van de vorige editie zeiden

Trainen zonder stress

"Wat een fijne leerzame dag en zoveel respect voor en naar de paarden. Echt genoten en fijn dat het WEL kan zonder gestress en gepluk! Zooooo fijn om te zien, horen en bij te zijn. Mijn collega en ik komen zeker weten nog eens terug!!!!!"
Silvia
Geweldige leerweg
"Super genoten! Voor mij is dit de toekomst van de paardensport. Op deze manier houden we van onze prachtige paarden, genieten we van een geweldige leerweg en groeit het paard in zijn wezen en in zijn opleiding tot rijpaard."
Nathalie
Wat een goed verhaal

"Ik ben echt zo enthousiast over die inspiratiedag video’s. Mireille is hier echt voor gemaakt. Wat een goed verhaal. Echt top!

Sander

Mail van een enthousiaste bezoeker

"Allereerst: een hele dikke dank jullie wel!! De inspiratiedag deed z'n naam volop eer aan wat mij betreft. In de loop van mijn paardendecennia heb ik vele klokjes horen luiden, maar overwegend zonder de duidelijkheid over de bijbehorende klepeltjes: waarom en hóe moeten deze klokjes geluid worden in de opleiding van mijn paard?! Het klokje 'verticale balans' heeft voor mij een helder klingelend klepeltje gekregen, in eerste instantie al dankzij jouw webinar en afgelopen zaterdag werd het op alle mogelijke manieren ingekleurd... Ik slaak een diepe, dankbare zucht! 😊

En wát een energie, Mireille; al die clinics heb je helder ondertiteld - ondanks temperatuur frituur - en als kers op de taart voelde ik je werkelijke ruimte voor vragen en je oprechte best om antwoorden te formuleren waar iemand daadwerkelijk mee verder kon. Minimaal drie petjes af!....

Je boek over longeren is inmiddels uit en vrolijk onderstreept; inzicht & overzicht helpen om beter te kunnen werken aan de verticale balans, zowel onder het zadel, aan de longe als bij het werken aan de hand.


Succes met jullie inzet voor datgene wat bijdraagt aan het gezond (leren) opleiden van onze kostbare paarden!"


Warme groet, Gerriët

(Hoe) gaan dressuur(sport) en paardenwelzijn samen?

En hoe leid je jonge paarden op zonder stress?

Op 22 juni 2024 is het zover

Na deze dag heb je ontzettend veel  nieuwe inzichten en  handvatten om met je paard aan de gang te gaan. Je hebt naast veel geleerd over balans en paardvriendelijkheid in de dressuur- en spring(sport) minstens 3 leuke afwisselingen op het rijden in je rugzak. En van al deze dingen heb je de beginnetjes geleerd zodat je meteen thuis aan de slag kunt. Je gaat bruisend van de ideeën en energie naar huis!