Wil je graag privéles van Mireille den Hoed?

Mireille geeft les in Empe en tijdens lesdagen in Nederland en België. Lees hieronder meer.

Privélessen technisch trainen - Mireille den Hoed

Privélessen technisch trainen

Van harte welkom voor lessen op onze locatie in Empe! 

Mireille geeft privéles volgens de principes van de klassieke dressuur en begeleidt ruiters die actief zijn in verschillende disciplines van de sport. Zij kan ruiters met zeer uiteenlopende rij-technisch problemen verder helpen.

De les wordt ingericht naar jouw eigen wens. Je hebt de keuze uit privéles rijden, longeren aan de enkele of dubbele longe, werken aan de hand of theorielessen. Alles uiteraard afgestemd op het niveau van jou en je paard.

Mireille geeft op een beperkt aantal dagen per maand privélessen tussen 14.00 en 18.00 uur. Kijk in de agenda hieronder voor data en beschikbaarheid. Je kunt zelf een les reserveren.

Tarief: € 70,00. De lessen duren gemiddeld 45 minuten. Wil je graag les in werken aan de hand of longeren met een paard van ons, dan betaal je € 10,00 extra.

Lessen die niet op tijd zijn afgezegd (uiterlijk 48 uur tevoren), worden zonder uitzondering in rekening gebracht.

"Mireille den Hoed, dank je!"

Review TAKT

"Ik was meteen fan van Mireille."

"Dressuur vond ik altijd maar een noodzakelijk kwaad, maar nu ik ook echt begrijp wat ik doe en wat ik voel, vind ik de simpele basis het mooiste wat er is! Ik hoop nog lang en veel van Mireille te mogen leren en ik zou iedereen aan willen raden ook eens een keer zo'n les te volgen!"
- Wendy Zwartjes

Review TAKT

"Dit is wat rijden moet zijn."

"Mijn paard, mijn gevoel en verstand en natuurlijk een altijd enthousiaste Mireille vanaf de bakrand zijn mijn graadmeters dat het goed zit. Elke keer rijd ik weer gemotiveerd, met een brede glimlach en met een positief gevoel huiswaarts. Ik ben zo blij dat ik deze stap gemaakt heb, omdat dit paardrijden is zoals het bedoeld is."

- Lynn Roeten

Review TAKT

"Mireille zag al snel wat voor mijn paard de beste weg zou zijn."

"Wat ik super fijn vind aan de lessen bij Mireille is dat ze heel goed kan uitleggen wat de bedoeling is, maar ook waarom. Ook geeft ze veel ruimte om het zelf te leren voelen en te ervaren. Mireille is heel duidelijk, maar ook positief en heel opbouwend. Met enorm veel respect naar het paard weet ze het paard in balans te krijgen."
- Thea Hoedjes

Het voordeel van privéles paardrijden

De lessen worden uiteraard afgestemd op het niveau van de ruiter en het paard en de eventuele problemen die zich tijdens het rijden voordoen. Denk hierbij aan paarden die staken, bokken of steigeren of bijvoorbeeld erg nerveus zijn. Maar uiteraard ben je ook welkom als je geen probleem hebt met je paard! Ik heb verschillende paarden in het Z2 uitgebracht en kan je dan ook tot en met dat niveau begeleiden.
Online Theoriecursus: verticale balans

Lessen over de balans van het paard

Veel problemen kunnen verholpen worden door het paard in zijn evenwicht (verticaal en horizontaal) te herstellen. Wat dit precies inhoudt leg ik met veel plezier uit tijdens de Online Gratis Lezing en de Online Theoriecursus met Oefeningen voor het herstel van de verticale balans. 
Lessen longeren en werken aan de hand

Lessen longeren en werken aan de hand

Naast rijlessen geef ik ook Longeerlessen (zowel aan de enkele als aan de dubbele lijn) en lessen Werken aan de Hand. Dit kan met je eigen paard maar ook met een paard van ons; je betaalt dan € 10,- extra.

Een lesdag bij jou op locatie?

Samen met onze nieuw-gepimpte bus reis ik het land door: Mireille on Tour. Ik ben te boeken voor hele dagen, die jullie zelf mogen indelen. Ik doe geen routes, maar ik kom een hele dag naar één locatie om daar les te geven. 

"Paardrijden is een oplossing voor elk probleem" - TAKT Academy

Privélessen technisch trainen - Mireille den Hoed

Praktische informatie over privé paardrijlessen

Mireille geeft privélessen op donderdag t/m zondag tussen 14:00 en 18:00 uur. Kom je voor de eerste keer lessen bij Mireille? Neem dan eerst even contact op met mireille@taktacademy.nl

Wat is het tarief voor een privéles?

Het tarief is € 70,00 contant af te rekenen. De lessen duren gemiddeld 45 minuten. Wil je graag les in werken aan de hand of longeren met een paard van ons, dan betaal je € 10,00 extra.

Wil je een afspraak afzeggen?

Afzeggen van een afspraak kan tot maximaal 48 uur van tevoren, daarna dient het verschuldigde bedrag voldaan te worden. Check voor de bevestigings -en herinneringsmails ook je SPAM folder.

Blijven overnachten?

Wil je graag voor of na de les een nachtje blijven slapen (met je paard)? Hier vind je meer informatie over onze overnachtingsmogelijkheden:

Anderen gingen je voor:

TAKT Reveiw

"Kippenvel krijg ik ervan."

"Kippenvel krijg ik ervan, hoe vriendelijk en fijn de paarden bij TAKT worden gereden en hoe ontspannen en tevreden de paarden ogen. Ik heb na jaren zoeken nu de manier gevonden hoe ik paarden wil rijden. Ik hoop nog veel van Mireille te leren en hier ook anderen mee te inspireren, want dit is kennis die iedereen die met paarden bezig is over moet beschikken."

- Chantal van Delden

Review TAKT

"Ik ben ontzettend dankbaar dat ik zo'n geweldige instructrice als Mireille heb leren kennen."

"Mireille heeft mij en mijn paard Nettare vanaf het begin begeleid en in minder dan een jaar tijd heeft Nettare een geweldige balans ontwikkeld. Elke les weet Mireille ons het 'wauw' gevoel te geven. Niet alleen aan mij, maar ook aan Nettare."
- Michelle Vanderschuren 

Review TAKT

"Simpel, logisch en paardvriendelijk."

"Elke les maak ik weer zo'n grote verandering met mijn paard Jazz door en leer ik nieuwe dingen. Dat heb ik niet eerder bij andere instructeurs ervaren. Mireille legt heel helder uit en de wijze van rijden is 'simpel', logisch en paardvriendelijk."
- Noor Vrolijk 

Heb je nog vragen over privélessen Technisch Trainen?