Wil je graag privéles van Mireille den Hoed?

Mireille geeft les in Empe en tijdens lesdagen in Nederland en België. Lees hieronder meer.

Privélessen technisch trainen - Mireille den Hoed

Privélessen technisch trainen

Van harte welkom voor lessen op onze locatie in Empe! 

Mireille geeft privéles volgens de principes van de klassieke dressuur en begeleidt ruiters die actief zijn in verschillende disciplines van de sport. Zij kan ruiters met zeer uiteenlopende rij-technisch problemen verder helpen.

De les wordt ingericht naar jouw eigen wens. Je hebt de keuze uit privéles rijden, longeren aan de enkele of dubbele longe, werken aan de hand of theorielessen. Alles uiteraard afgestemd op het niveau van jou en je paard.

Mireille geeft privélessen op donderdag t/m zondag tussen 14.00 en 18.00 uur. Kijk in de agenda hieronder voor data en beschikbaarheid. Je kunt zelf een les reserveren.

Tarief: € 60,00. De lessen duren gemiddeld 45 minuten. Wil je graag les in werken aan de hand of longeren met een paard van ons, dan betaal je € 10,00 extra.

Lessen die niet op tijd zijn afgezegd (uiterlijk 48 uur tevoren), worden zonder uitzondering in rekening gebracht.

Het voordeel van privéles paardrijden

De lessen worden uiteraard afgestemd op het niveau van de ruiter en het paard en de eventuele problemen die zich tijdens het rijden voordoen. Denk hierbij aan paarden die staken, bokken of steigeren of bijvoorbeeld erg nerveus zijn. Maar uiteraard ben je ook welkom als je geen probleem hebt met je paard! Ik heb verschillende paarden in het Z2 uitgebracht en kan je dan ook tot en met dat niveau begeleiden.
Lessen over de balans van het paard

Lessen over de balans van het paard

Veel problemen kunnen verholpen worden door het paard in zijn evenwicht (verticaal en horizontaal) te herstellen. Wat dit precies inhoudt leg ik met veel plezier uit tijdens de (Online) Gratis Lezing en de (Online) Theoriecursus met Oefeningen voor het herstel van de verticale balans. Beiden worden regelmatig gegeven.
Lessen longeren en werken aan de hand

Lessen longeren en werken aan de hand

Naast rijlessen geef ik ook longeerlessen (zowel aan de enkele als aan de dubbele lijn) en lessen werken aan de hand. Dit kan met je eigen paard maar ook met een paard van ons; je betaalt dan € 10,- extra.
Een lesdag bij jou op locatie?

Een lesdag bij jou op locatie?

Samen met onze nieuw-gepimpte bus reis ik het land door: Mireille on Tour. Ik ben te boeken voor hele dagen, die jullie zelf mogen indelen. Ik doe geen routes, maar ik kom een hele dag naar één locatie om daar les te geven. 

"Paardrijden is een oplossing voor elk probleem" - TAKT Academy

Privélessen technisch trainen - Mireille den Hoed

Praktische informatie over privé paardrijlessen

Mireille geeft privélessen op donderdag t/m zondag tussen 14:00 en 18:00 uur. Kom je voor de eerste keer lessen bij Mireille? Neem dan eerst even contact op met mireille@taktacademy.nl

Wat is het tarief voor een privéles?

Het tarief is € 60,00 contant af te rekenen. De lessen duren gemiddeld 45 minuten. Wil je graag les in werken aan de hand of longeren met een paard van ons, dan betaal je € 10,00 extra.

Wil je een afspraak afzeggen?

Afzeggen van een afspraak kan tot maximaal 48 uur van tevoren, daarna dient het verschuldigde bedrag voldaan te worden. Check voor de bevestigings -en herinneringsmails ook je SPAM folder.

Heb je nog vragen over privélessen Technisch Trainen?