Boek over Longeren

Wil jij ook een goed naslagwerk over longeren in huis? Of wil je het boek cadeau doen aan een lieve paardenvriend(in)?

Centraal in 'Longeren met TAKT' staat: ‘Zonder hulpteugels je paard in balans aan de longe’, zowel aan de enkele als de dubbele longe.

En als je interesse hebt in de prachtige longeerset zoals op de foto, kijk dan in de online winkel van Schutte Zadels. Ontwikkeld door Mireille den Hoed in samenwerking met Schutte Zadels. 

Iedereen doet het

Longeren. Iedereen doet het. En iedereen doet het anders. Bijgezet met allerlei verschillende hulpteugels, aan een enkele longe aan een stalhalster of gewoon helemaal zonder lijn. De mogelijkheden zijn legio. Tijdens de vele Workshops Longeren die Mireille geeft, blijkt dat de meeste mensen 'maar iets doen', omdat ze geen idee hebben. En dat is niet zo gek. Er is weinig kennis over goed longeren. En wat is goed? Want wat de één goed vindt, vindt een ander slecht.

In dit boek kun je lezen en leren over onze kijk op longeren. Daarin vind je de uitleg waarom dat altijd zonder hulpteugels is. Het boek bevat veel voorbeelden van wat je in de praktijk tegen kunt komen en hoe je daar mee om kunt gaan.

Interesse? Je kunt hieronder rechtstreeks bestellen bij Mediaboekservice.

Wat anderen over het boek zeggen

“Het boek is fijn leesbaar, helder (voorzien van beeldmateriaal/voorbeelden) en doordat bepaalde aspecten meerdere keren worden benoemd/aangehaald, bevat het fijne 'denkpauzes/rustpauzes' terwijl je verder leest. Het taalgebruik is prima, vooral niet te ingewikkeld.”

“Ondanks dat ik al meer dan 30 jaren actief rijd en ook jaren best wel op een redelijk hoog niveau dressuur gereden heb, heeft dit boek mij zeker nieuwe inzichten en vooral ook inspiratie gebracht.”

“Mijn complimenten! Ik vind het heel duidelijk geschreven en ook goed te volgen. Mooi om zo, aanvullend op de clinics, opleidingen en open dagen deze kennis verder te gaan verspreiden.”

Realisatie door JoomlaPartner