Open Training

Meekijken bij de trainingen van Mireille en Anja. Super leerzaam!

Van 9 - 13 uur

Na een korte rondleiding kun je plaatsnemen aan de bakrand, luisteren en vragen stellen.

Donderdagmorgen

Bijna wekelijks mag je voor 50 euro een hele ochtend leren van onze toppers.

Bomvol informatie

Deelnemers geven aan dat ze bomvol met informatie huiswaarts gaan.

Meekijken bij de trainingen

Met een hoofd bomvol informatie ga je naar huis!

Bij TAKT Academy hebben we een unieke trainingsmethode ontwikkeld, gebaseerd op de Klassieke Dressuur. Zo hebben we het beste met het beste gecombineerd.

Wij vragen geen nageeflijkheid met de hand en we gebruiken geen hulpteugels. Door het paard te helpen in zijn balans, ontstaat er een eerlijke aanleuning en geeft het paard als vanzelf na.

Wil je dat ook meemaken?

Mireille en Anja nemen je een hele donderdagochtend mee in wat ze doen tijdens de trainingen. 

Het gaat om de training van eigen paarden en de trainingspaarden. Dat kan bestaan uit het trainen van jonge paarden in opleiding, het doortrainen van de eigen paarden, revalidatietraining van paarden na een blessure, aanleren van een gezond bewegingspatroon en gedragstraining. Het kan bijvoorbeeld een training zijn onder het zadel, werken aan de hand, longeren, trailerladen of met grondwerk.

Op het puntje van je stoel in de rijbaan (binnen) of bij de picknicktafel (buiten) kun je de hele ochtend genieten, leren en vragen stellen.

Programma

In de ochtend arriveer je om 9.00 uur. De stalmanager vangt je op en ben je hier niet eerder geweest, dan geven we een rondleiding op onze schitterende locatie.

Je neemt lekker plaats op een stoel in de rijbaan. Koffie en thee met wat lekkers staan voor je klaar. Voor en na iedere training kun je vragen stellen. Tijdens de trainingen vertellen Mireille en Anja wat ze aan het doen zijn en waarom. Ontzettend leerzaam om je oog te trainen en thuis mee aan de slag te gaan.

De kosten hiervoor zijn eenmalig 50 euro (incl. 9% btw).

Heb je nog vragen over de Open Training?