Tweedaagse Training

We bieden volop mogelijkheden om meerdere dagen bij ons te trainen.

2 of meer dagen

Standaard bieden we twee dagen aan, maar langer kan ook, of een dag met twee trainingen.

Inhoud op maat

Alle trainingsvormen, voor ieder niveau en intensiteit. We stellen samen met jou de inhoud van de trainingen vast.

Uitje voor jezelf

Wil je er helemaal uit zijn? Je paard overnacht bij ons, maar ook voor jou is er een bed op locatie.

Tweedaagse training

Heerlijk een paar dagen volledige concentratie op je paard. Dat kan tijdens de meerdaagse trainingen op ons trainingscentrum onder deskundige begeleiding van Mireille den Hoed. Je bent er echt even uit en kunt ook genieten van de rust en de mooie omgeving.

Bij de trainingen gaan we altijd uit van de mogelijkheden van je paard qua trainbaarheid, conditie, opleidingsniveau en natuurlijk ook van jouw wensen en mogelijkheden. Het moet voor jullie allebei een feestje zijn!

Je kunt kiezen voor privélessen onder het zadel, maar ook van een combinatie van trainingen waarin je ook werkt aan de hand, longeert met enkele longe of dubbele longe, of een theorieles neemt over het herstellen van de verticale of horizontale balans. Je bepaalt in overleg met Mireille wat je gaat doen.

Tijdens de trainingsdagen ontbreekt het paard en ruiter aan niets. Je paard heeft die dagen de beschikking over een paddock en box, onverpakt ruwvoer van goede kwaliteit. Eventueel krachtvoer neem je zelf mee. We verzorgen voor jou de lunch en je kunt onbeperkt koffie/thee/water pakken.

Ook bieden we uitstekende mogelijkheden om dicht bij je paard te overnachten.

We bieden in de agenda een 2-daags trainingsarrangement aan.
Wil je meer dagen komen of zelfs een hele week? Wil je met een eigen groep van maximaal 5 deelnemers reserveren, dan kunnen we in overleg data prikken. Graag je persoonlijke wensen mailen naar info@taktacademy.nl

Benieuwd naar de overnachtingsmogelijkheden?

Klik hieronder voor meer informatie

Arrangement

We bieden op ons schitterende trainingscentrum een 2-daags arrangement aan. Het arrangement bestaat uit tweemaal daags een privéles van 45 minuten van Mireille den Hoed, onbeperkt koffie/thee en lekkers, een lekkere lunch en overnachting voor je paard. Tussendoor kun je kijken naar andere combinaties of paarden die in training staan.

Je kunt kiezen voor privélessen onder het zadel, maar ook voor een combinatie van trainingen waarin je ook werkt aan de hand, longeert met enkele longe of dubbele longe, of een theorieles neemt over het herstellen van de verticale en horizontale balans. Je bepaalt ter plekke met Mireille wat je gaat doen.

De prijs voor dit 2-daags arrangement is 295,- incl. 9% btw. Heb je andere wensen, neem dan vooraf contact met ons op. In overleg is veel mogelijk. Wil je met een eigen groep van maximaal 5 deelnemers reserveren, dan kunnen we in overleg data prikken. Graag je persoonlijke wensen mailen naar info@taktacademy.nl

Wil je één of meerdere overnachtingen boeken dan vragen we je of je dat wilt aangeven via ons contactformulier.

Testimonials over de tweedaagse training

"TAKT voelt als thuiskomen."
"Het is ongelofelijk dat ik in deze dagen meer leerde dan ik bij verschillende trainers hiervoor deed. Na het weekend kon ik weer linksom rijden zonder dat mijn paard op de binnenschouder viel of begon te rennen. Mireille heeft me in korte tijd veel uitleg kunnen geven over het sturen en het verzetten van de schouders. Ik kreeg duidelijke oefeningen mee, waardoor ik thuis ook aan de slag kon."
Lisa Herman

"Wat een verschil merkte ik!"

"Een hele dag ondergedompeld worden met kennis en kunde die direct is toe te passen en soms te makkelijk voor woorden klinkt. Maar wat een verschil merkte ik direct bij mijn paard. Tijdens de dag stond mijn paard er prinsheerlijk bij met onbeperkt hooi. Een heerlijk dagje uit samen en zeker voor herhaling vatbaar. Liefdevol, goed verzorgd en boordevol kennis en oefeningen gingen wij voldaan terug naar huis."
Ilona Schouten

Heb je nog vragen over de tweedaagse trainingen?