Jaaropleiding: Leergang Technisch Trainen

Vanuit perfecte verticale balans met je paard naar eerlijke nageeflijkheid

Maak je keuze

Meedoen aan een Leergang?

Bij TAKT Academy kun je superleuke en interessante opleidingen volgen, de Leergangen Technisch Trainen. Opleidingen voor iedereen die een goede basis voor haar paard wil leggen! Dus voor nieuwkomers, gevorderden en professionals. Wil je serieus aan de slag om de best mogelijke trainer te worden voor je paard? Dan kun je bij TAKT Academy je eigen leerroute samenstellen. Jaarlijks starten we meerdere opleidingen en groepen.

Maak hier je keuze:

Leergang – Onder het zadel

Leergang – Onder het zadel

Leergang Technisch Trainen – Onder het zadel: Niveau 1, 2, 3, 4. In deze opleiding leer je hoe je een paard technisch correct in verticale balans kunt trainen. Kloppend met zijn bouw en mogelijkheden. We werken in kleine groepen, passend bij jouw niveau, waarin we je meenemen in de wondere wereld van eerlijk trainen. Trainen volgens de wetten van de biomechanica. Nageeflijkheid op een eerlijke manier verkregen, dat is waar het in de opleiding om draait. Lees hier verder »
Leergang – Vanaf de grond

Leergang – Vanaf de grond

Leergang Technisch Trainen –Vanaf de grond. In deze opleiding leer je een combinatie van verschillende trainingsmethoden, zoals longeren en werken aan de hand. Trainen vanaf de grond neemt ook bij ons een steeds belangrijker plaats in bij de trainingen. We zien daar prachtige resultaten van, zeker als je daarna onder het zadel verder gaat! Daarom organiseren we een korte Leergang waar niet het rijden, maar juist de andere trainingsvormen centraal staan, zodat jij je daar ook meer in kunt bekwamen. Een uitstekende basis voor jonge paarden. En altijd zonder hulpteugels. Lees hier verder »

Heb je nog vragen over één van de Leergangen?