Workshops & Clinics

Maak een keuze uit ons aantrekkelijke aanbod van korte workshops, clinics en masterclasses

Kies een categorie
Trainingsworkshops

Trainingsworkshops

Je gaat aan de slag met wat je het liefste doet. Met je paard trainen en samen beter worden.

Bij TAKT Academy kun je via een- of tweedaagsen heel veel leren over het trainen van je paard.

We organiseren Workshops voor Longeren en Werken aan de Hand. Een Masterclass Zijgangen en Meerdaagse trainingen met een onderwerp naar keuze. 

Kom je samen met je vriendin of stalgenoot? Bij de aankoop van 2 tickets tegelijk krijg je 5% korting op de prijs en bij 3 zelfs 10%. En dat is nog gezellig ook!

Workshops Longeren: Enkele Longe

Workshops Longeren: Enkele Longe

Tijdens de Workshop Longeren leer je je paard op een correcte manier zijn lichaam te gebruiken zonder hulpteugels. Je leert hoe je het paard in zijn verticale balans herstelt, zodat hij zich kan ontspannen. Dit kan aan de enkele of aan de dubbele longe. Lees verder »
Workshop Werken aan de Hand

Workshop Werken aan de Hand

Deze Workshop is een gedegen kennismaking met Werken aan de Hand. We starten met de theorie en daarna gaan we oefenen in de praktijk, zodat je thuis zelf aan de slag kunt gaan. Lees verder »

Masterclass Zijgangen

Masterclass Zijgangen

Bij TAKT Academy kun je leren hoe je de zijgangen stap voor stap aanleert aan je paard. En dan kan het voor iedereen, dus ook voor jou én je paard, heel makkelijk worden! Lees verder »

Tweedaagse trainingen

Tweedaagse trainingen

Heerlijk een paar dagen volledige concentratie op je paard. Dat kan tijdens de meerdaagse trainingen op ons trainingscentrum onder deskundige begeleiding van Mireille den Hoed. Je bent er echt even uit en kunt ook genieten van de rust en de mooie omgeving. Lees verder »

Workshop Longeren: Dubbele Longe

Workshop Longeren: Dubbele Longe

Tijdens de Workshop Longeren leer je je paard op een correcte manier zijn lichaam te gebruiken zonder hulpteugels. Je leert hoe je het paard in zijn verticale balans herstelt, zodat hij zich kan ontspannen. Dit kan aan de dubbele longe. Lees verder »

Heb je vragen over onze trainingsworkshops?