Workshop: Longeren aan de Enkele Longe

Voor een super leerzame dag!

In balans aan de Enkele Longe

Tijdens de Eendaagse Workshop Longeren leer je je paard op een correcte manier zijn lichaam te gebruiken zonder hulpteugels. Je leert hoe je het paard in zijn verticale balans herstelt, zodat hij zich kan ontspannen.

In een kleine groep van maximaal 8 personen ga je je een dag verdiepen in het rechtrichten aan de enkele longe. We beginnen de dag met een theorieblok en gaan vervolgens het geleerde in de praktijk brengen. Je gaat zelf, onder begeleiding, met meerdere paarden aan de slag!

Je hoeft geen eigen paard mee te nemen, maar het mag wel. We werken sowieso ook altijd met onze paarden en/of paarden die bij ons in training staan. Omdat zij onze manier van longeren kennen kunnen ze jou super leren hoe het kan voelen!

Voor de paarden die meekomen is er een box of zandpaddock met onbeperkt onverpakt hooi beschikbaar.

Bijscholing voor instructeurs: 35 KNHS-licentiepunten

Kom je samen met je vriendin of stalgenoot? Bij de aankoop van 2 tickets tegelijk krijg je 5% korting op de prijs en bij 3 zelfs 10%. En dat is nog gezellig ook!

Programma

Aanvang 10.00 uur, einde rond 17.00 uur

Kosten: € 195,00. Dit is inclusief koffie, thee, een goed verzorgde lunch en btw. Bij de aankoop van 2 tickets tegelijk krijg je 5% korting op de prijs en bij 3 zelfs 10%.

Docent: Mireille den Hoed

Locatie: TAKT Academy

Fijn om vooraf of na afloop van de workshop een nacht te blijven slapen (met paard)?

Klik hieronder voor meer informatie.

"Écht longeren, dat leer je eigenlijk nergens"

"Écht longeren, dat leer je eigenlijk nergens. Nou, gelukkig wel bij Mireille en met veel resultaat. Ik kreeg waardevolle tools en inzichten tijdens de workshop 'In Balans aan de Enkele Longe'. Longeren was voor mij eerst een manier om mijn paard stoom af te laten blazen, maar dankzij de workshop is het een manier geworden om mijn paard te helpen in zijn lijf. Dankjewel voor alles Mireille, ik ben fan!"

Merel Burggraaf

Review TAKT

Liever leren longeren met Dubbele Longe?

Longeren met TAKT - Mireille den Hoed

Hét boek over longeren

Mireille zegt over longeren: "Ik kan er een boek over schrijven," en dat is precies wat ze gedaan heeft. Wil jij je paard ook in balans longeren met behulp van de brede kennis van Mireille? Dan is dit boek zeker iets voor jou!

Heb je nog vragen over de Workshop Longeren aan de Enkele Longe?