Privé paardrijlessen

Op onze stal in Empe geven wij privélessen Technisch Trainen en dressuurlessen.

Privé paardrijlessen

Op onze stal in Empe geef ik privélessen Technisch Trainen. Tijdens deze privé paardrijlessen besteed ik veel aandacht aan het in evenwicht en rechtgericht zijn van het paard. Daarnaast geef ik instructies voor een betere houding en zit.

De lessen worden volledig afgestemd op het niveau van de ruiter en het paard en de eventuele problemen die zich tijdens het rijden voordoen. Denk hierbij aan paarden die staken, bokken of steigeren of bijvoorbeeld erg nerveus zijn. 

Maar uiteraard ben je ook welkom als je geen probleem hebt met je paard en vorderingen wil maken in de training!

Ik heb verschillende paarden in het Z2 uitgebracht en kan je dan ook tot en met dat niveau begeleiden.

Het voordeel van privéles paardrijden

De lessen worden uiteraard afgestemd op het niveau van de ruiter en het paard en de eventuele problemen die zich tijdens het rijden voordoen. Denk hierbij aan paarden die staken, bokken of steigeren of bijvoorbeeld erg nerveus zijn. Maar uiteraard ben je ook welkom als je geen probleem hebt met je paard! Ik heb verschillende paarden in het Z2 uitgebracht en kan je dan ook tot en met dat niveau begeleiden.

Lessen over de balans van het paard

Veel problemen kunnen verholpen worden door het paard in zijn evenwicht (verticaal en horizontaal) te herstellen. Wat dit precies inhoudt leg ik met veel plezier uit tijdens de Gratis Lezing en de Cursus met Oefeningen voor het herstel van de verticale balans. Beiden zijn online en worden regelmatig gegeven.

Lessen longeren en werken aan de hand

Naast rijlessen geef ik ook Longeerlessen (zowel aan de enkele als aan de dubbele lijn) en lessen Werken aan de Hand. Dit kan met je eigen paard maar ook met een paard van ons; je betaalt dan € 10,- extra.

Meerdaagse privétrainingen

Wil je meerdere dagen komen trainen op ons trainingscentrum in Empe (bij Apeldoorn)? Kijk hier voor meer uitleg en mogelijkheden.

"Kom bij TAKT eerlijke nageeflijkheid ervaren"

Priveles praktische informatie

Kijk in de agenda hieronder voor data en beschikbaarheid; je kunt zelf een les inboeken. Privélessen worden gegeven op beschikbare donderdagen t/m zondagen tussen 14.00 en 18.00 uur.

Wil je graag 2 keer per dag les? Dan is het ook mogelijk om in de ochtend les te krijgen. Mail je wensen naar: info@taktacademy.nl of vul het formulier hieronder in.

Tarief: € 60,00. De lessen duren gemiddeld 45 minuten. Wil je graag les in Werken aan de Hand of Longeren met een paard van ons, dan betaal je € 10,00 extra.

Lessen die niet op tijd zijn afgezegd (uiterlijk 48 uur tevoren), worden zonder uitzondering in rekening gebracht.

Plan vrijblijvend een kennismakingsgesprek in

Heb je nog vragen over privélessen technisch trainen?