• Logo Takt Basis WIT transparant shadow

Clinics Wendy Murdoch

Open clinic

Ieder jaar organiseren we een open clinic met Wendy Murdoch, die voor iedereen toegankelijk is. In deze tweedaagse clinic krijg je een combinatie van Feldenkrais lessen en rijlessen. Deze clinic is geschikt voor deelnemers die nog niet eerder bij Wendy hebben gereden, maar ook oude bekenden zal ze zeker een uitdaging op hun eigen niveau kunnen bieden. Anja en Mireille doen zelf ook ieder jaar mee en blijven leren.

De lessen zijn gericht op het verscherpen van je lichaamsbewustzijn, balans en beweging, waardoor de communicatie met je paard lichter en harmonieuzer wordt.

De dagen beginnen met theorie en Feldenkrais oefeningen, waarna rijlessen volgen in groepjes van meestal 3 combinaties tegelijk. Overige deelnemers observeren tijdens de rijlessen, luisteren naar Wendy’s uitleg tussendoor en krijgen regelmatig de gelegenheid om vragen te stellen.

Deelname is inclusief een goed verzorgde lunch, koffie/thee en overnachting van je paard.

Instructors Course

Sinds een aantal jaar organiseren we ook de Instructors Course, speciaal voor professionals. Deze clinic is meestal heel snel volgeboekt en wordt via Facebook aangekondigd. Wil je een plek in de clinic garanderen, laat dan je interesse blijken via ons contactformulier.
Realisatie door JoomlaPartner