• Logo Takt Basis WIT transparant shadow

Tweedaagse training

Heerlijk een paar dagen volledige concentratie op je paard. Dat kan tijdens de meerdaagse trainingen op ons trainingscentrum onder deskundige begeleiding van Mireille den Hoed. Je bent er echt even uit en kunt ook genieten van de rust en de mooie omgeving.

Bij de trainingen gaan we altijd uit van de mogelijkheden van je paard qua trainbaarheid, conditie, opleidingsniveau en natuurlijk ook van jouw wensen en mogelijkheden. Het moet voor jullie allebei een feestje zijn!

Je kunt kiezen voor privélessen onder het zadel, maar ook van een combinatie van trainingen waarin je ook werkt aan de hand, longeert met enkele longe of dubbele longe, of een theorieles neemt over het herstellen van de verticale of horizontale balans. Je bepaalt in overleg met Mireille wat je gaat doen.

Tijdens de trainingsdagen ontbreekt het paard en ruiter aan niets. Je paard heeft die dagen de beschikking over een paddock en box, onverpakt ruwvoer van goede kwaliteit. Eventueel krachtvoer neem je zelf mee. We verzorgen voor jou de lunch en je kunt onbeperkt koffie/thee/water pakken.

Ook bieden we uitstekende mogelijkheden om dicht bij je paard te overnachten.

We bieden in de agenda een 2-daags trainingsarrangement aan.
Wil je meer dagen komen of zelfs een hele week? Wil je met een eigen groep van maximaal 5 deelnemers reserveren, dan kunnen we in overleg data prikken. Graag je persoonlijke wensen mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Realisatie door JoomlaPartner