Mireille on Tour

Mireille geeft les in Empe en tijdens lesdagen in Nederland en België. Lees hieronder meer.

Download brochure

Een inspirerende dag

Standaard duurt de dag van 10-18 uur

Inhoud op maat

Alle trainingsvormen, voor ieder niveau en intensiteit. We stellen samen met jou de inhoud van de dag vast

Bij jou op locatie

Mireille deelt haar kennis bij jou op locatie

Mireille on Tour

Bedankt voor je interesse. Ja, je leest het goed, sinds 2023 gaat Mireille weer maandelijks op pad om les te geven op andere locaties! 

Samen met onze nieuw-gepimpte bus reist ze het hele land door en komt ze zelfs in België.
Je kunt boeken voor hele dagen, die je zelf mag invullen. Het gaat dus niet over een route rijden langs leerlingen, maar Mireille komt een hele dag naar één locatie om daar les te geven. Belangrijk is een goede binnenbak, of een goede buitenbak met de mogelijkheid om zelf overdekt te zitten in het geval van slecht weer. 


Cadeautje voor de organisator
En extra leuk: als jij zo’n lesdag organiseert krijg je een waardebon van € 60 om bij TAKT Academy uit te geven. Download de brochure voor meer informatie of doe gelijk een aanvraag.

Hoe gaat het in zijn werk?

Ad 1. De accommodatie voor praktijklessen

Voor praktijklessen is het belangrijk dat er een goede stabiele bodem is. De lessen vinden plaats in een binnenrijbaan (minimaal 20 x 40). In de zomer is het mogelijk om een lesdag in de buitenrijbaan te plannen, mits er bij slecht weer uitwijkmogelijkheden zijn. Voor een theoriedeel is een klaslokaal met witte muur of scherm nodig.

Ad 2. Datum bepalen

Mireille gaat on tour op een vrijdag, zaterdag of zondag. Stuur een verzoek via het formulier, dan laten we per omgaande weten welke datum vrij is. Een lesdag of clinic is van 10:00 tot uiterlijk 18:00 uur.

Ad 3. Invulling van de dag

De organisator kan zelf de invulling voor de dag bepalen. Privéles, duo-les, theorieles, longeerles, een clinic Werken aan de Hand of Longeren. In de informatie die we je sturen zijn wat voorbeelden uitgewerkt.

Ad 4. Prijs ticket van lessen of clinics

Mireille rekent een vaste prijs per dag. De organisator kan zelf de prijs van een ticket voor losse lessen of deelname aan de clinic bepalen. Naast praktijkdeelnemers met een paard, kun je ook een bijdrage vragen voor toeschouwers of theoriedeelnemers zonder paard.

Ad 5. Promoot je event

De organisatie en promotie van de les- of clinicdag is in handen van de organisator. De organisator kan aan Mireille vragen om het event op social media van TAKT te zetten met vermelding van de organisator en aanmeldinformatie. Verdere promotie voor het event is in handen van de organisator.
Mireille zorgt ervoor dat de data van organisatoren niet te dicht bij elkaar vallen, als zij in hetzelfde gebied woonachtig zijn. Dit om concurrentie te voorkomen en iedere organisator een reële kans te geven geïnteresseerden te trekken naar het event.

Download brochure

Je ontvangt per omgaande meer informatie over kosten en datumvoorstellen. Kijk voor onze email óók in je spam of ongewenste email, ons bericht kan daarin terecht komen.