Oefeningen voor het herstellen van de verticale balans

Theoriecursus met opdrachten voor thuis

Klik hier voor data en beschikbaarheid


vijf waardevolle lesavonden


10 belangrijke oefeningen


alles over verticale balans
vijf waardevolle lesavonden
10 belangrijke oefeningen
alles over verticale balans

Theorie én praktijk

Iedere ruiter herkent het. Je paard heeft een voorkeurskant. Hij gaat makkelijker linksom, of rechtsom. Die scheefheid is doodnormaal, maar wel iets om in de training altijd mee bezig te zijn. Alleen als je paard links-rechts perfect in balans is, kan hij de rug ontspannen en de hals laten vallen. En dat is wat we allemaal willen; een soepel en nageeflijk paard. Dé basis voor de verdere opleiding van je paard en dé voorwaarde voor het voorkomen van eenzijdige overbelasting en dus blessures.

In een reeks van vijf weken leer je meer dan 10 belangrijke oefeningen voor het herstellen en trainen van de verticale balans. Je krijgt de theoretische basis over de verschillende scheefheden, je leert wanneer je welke oefening inzet, wat het effect daarvan is en met welke valkuilen je rekening moet houden. Aan het eind van de reeks heb je een praktische set oefeningen om thuis mee aan de slag te gaan.

Reserveer jouw plekje!

Ook praktijk!

Naast de theorielessen krijg je huiswerkopdrachten mee en kun je filmpjes daarvan delen op TAKT Academy Online. Gedurende de cursus krijg je wekelijks video-feedback van Mireille den Hoed op je huiswerk. Hierdoor weet je of je de oefening correct uitvoert.

Ben je verhinderd op een avond? Dan kun je altijd de lessen terugvinden op TAKT Academy Online. De cursus is zonder paarden. We werken met een theoretische uitleg, demo-filmpjes en huiswerkopdrachten. 

6 maanden toegang tot het TAKT Academy Online

Krijg toegang tot alle demo-filmpjes en alle lessen van de theorieavonden.  Op dit digitale platform kunnen cursisten ook hun huiswerk delen (we helpen je om hier in thuis te raken).

Hand-outs

Ontvang naslagwerk met meer dan 10  oefeningen voor de verticale balans en een hand-out van alle presentaties.

Liveles van expert Mireille den Hoed

Krijg video-feedback op je huiswerk tussen de lessen door van Mireille den Hoed.

Word de beste trainer van je paard

Start: Donderdag 2 juni 2022

Wekelijks op 5 donderdagavonden: 2 juni, 9 juni, 16 juni, 23 juni, 30 juni.

Prijs

€215,- incl. 9% BTW

Tijd

19:30 - 21:30 uur

Locatie

De lessen vinden online plaats.

Let op: deze cursus is online, via WebinarGeek. Je ontvangt een dag voor de start de link met instructies. Kijk ook in je SPAM!

Wil jij meer leren over het herstel van de verticale balans?