• Logo Takt Basis WIT transparant shadow

Praktijkdagen Trainen onder het zadel

In 2021 starten we met praktijkdagen als follow-up of terugkomdag!

Ben je als ruiter bekend met de theorie van de verticale balans, dan kun je meedoen met deze dagen. In de agenda kun je zelf beslissen om 1 of 2 dagen te komen. Kom je 2 dagen dan kan je paard blijven slapen.

De praktijkdagen ‘Trainen onder het zadel’ zijn voor iedereen die de theorie van de verticale balans kent. Lekker met elkaar de praktijk in, je oog trainen, leren van elkaar, zowel van de topmomenten als van de valkuilen. Gezelligheid, herkenning, kortom dagen om niet te missen!

Speciaal voor mensen die de theoriecursus ‘Herstel van de verticale balans’ hebben gedaan is het een follow-up om de oefeningen in de praktijk te verfijnen. Deze praktijkdagen zijn ook geschikt als terugkomdag voor mensen die de theorie van de verticale balans beheersen, omdat ze bijvoorbeeld de Leergang Technisch Trainen hebben gevolgd of lessen bij één van onze instructeurs.

Tijdens de trainingsdagen ontbreekt het paard en ruiter aan niets. Je paard heeft die dagen de beschikking over een paddock en box, onverpakt ruwvoer van goede kwaliteit. Eventueel krachtvoer neem je zelf mee. We verzorgen voor jou de lunch en je kunt onbeperkt koffie/thee/water pakken.

Kom je zonder eigen paard? We hebben beperkt ruimte voor mensen die zonder eigen paard komen en een paard van ons willen gebruiken. Dus wees er dan snel bij!

Theorie al gedaan?


Data Praktijkdag Trainen onder het zadel

april   2021
M D W D V Z Z
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30    
Realisatie door JoomlaPartner