• Logo Takt Basis WIT transparant shadow

Praktijkdagen

Praktijkdagen als follow-up of terugkomdag

Wat is een praktijkdag?

Een praktijkdag is een vervolg op eerdere activiteiten die je bij TAKT Academy/Stal Mireille hebt gedaan. De dag bestaat louter uit praktijk, omdat je bekend bent met de theorie van de verticale balans.
We starten met deze dagen, omdat je thuis vaak tegen dingen aanloopt waar je vragen over hebt. En natuurlijk omdat het gewoon heel erg leuk is om samen te trainen en te puzzelen!

Wat doe je tijdens een praktijkdag?

Op een Praktijkdag ben je de hele dag in een kleine groep met de paarden bezig. Door met je eigen paard te trainen, door naar elkaar te kijken en je oog te trainen. Iedereen die meedoet met een praktijkdag is bekend met de theorie van de verticale balans. Dat kan zijn doordat je meedeed met een Workshop, de Leergang of de Theoriecursus. Voor sommigen is het een terugkomdag, voor anderen meer een mooi vervolg op bijvoorbeeld de theoriecursus.

Een dag lekker bezig met elkaar en tussendoor serveren we een lekkere lunch. Je kunt onbeperkt koffie/thee/versnaperingen nuttigen. Voor de paarden die meekomen is er een box of zandpaddock met onbeperkt onverpakt hooi beschikbaar.

De praktijkdag is ook direct na een workshopdag te plannen, zodat je wat meer op de nieuwe manier van trainen kunt doorwerken. Je paard mag dan gratis blijven overnachten.

Voor wie is een praktijkdag?

De praktijkdag is voor mensen die al wat ervaring hebben opgedaan met het in verticale balans trainen van het paard en die zichzelf willen verbeteren.
Onder begeleiding van Mireille den Hoed kun je jouw vaardigheden en kennis verder uitbreiden. De theorie van de verticale balans is je bekend, maar nu kun je alle vragen stellen over zaken waar je thuis tegenaan loopt.

Iedere praktijkdag is een vervolg op een bestaande activiteit. Hieronder zie je wat je als vervolg kunt doen.

In principe is iedereen die bezig is met het trainen van de verticale balans en de theorie kent van harte welkom! Kijk hier voor het aanbod.

Haal meer uit jezelf

Je kunt een praktijkdag direct na een workshopdag plannen, zodat je wat meer op de nieuwe manier van trainen kunt doorwerken. De praktijkdagen voor trainen onder het zadel zijn steeds als tweedaagse geboekt. Boek je een van deze combinaties, dan mag je paard gratis blijven overnachten.

Realisatie door JoomlaPartner