Mireille on Tour

IK KOM NAAR JOU TOE

Bedankt voor je interesse. Ja, je leest het goed, vanaf januari 2023 ga ik beperkt lesgeven op andere locaties! Ik krijg wekelijks de vraag of ik nog wel eens op pad ga om les te geven. Dit deed ik al heel lang niet meer, maar daar komt nu verandering in!

Samen met onze nieuw-gepimpte bus reis ik straks het land door.
Ik ben te boeken voor hele dagen, die jullie zelf mogen inplannen. Ik doe geen routes, maar ik kom een hele dag naar één locatie om daar les te geven. Belangrijk vind ik een goede binnenbak, of een goede buitenbak met de mogelijkheid om zelf overdekt te zitten in het geval van slecht weer. 

Cadeautje voor de organisator
En extra leuk: als jij zo’n lesdag organiseert krijg je een waardebon van € 60 om bij TAKT Academy uit te geven. Kijk op de website voor ons totale aanbod.

Tot snel!

Mireille

P.S. Hier ben ik de komende maanden:
* 26 februari 2023: Beveren (België) (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)
* 25 maart 2023: Beek
* 23 april 2023: Oud-Vossemeer (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)
* 19 mei 2023: Rechtvaardige Rijkunst, Heuveleindstraat 2a, 5358 NJ Huisseling (VOL)
* 3 juni 2023: Workshop Werken aan de Hand, Doldersum (Dr.) (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)
* 2 juli 2023: Mijdrecht (VOL)
* 15 juli 2023: Ouddorp

Klik op bovenstaande link om te mailen met de organisator.


Hoe gaat dat in zijn werk?

  1. Zorg voor een goede accommodatie.
  2. Plan samen met TAKT een datum (stuur je verzoek via het formulier). Je ontvangt per omgaande alle informatie. Een lesdag duurt van 10:00 tot 18:00 uur. 
  3. Bepaal de invulling van de dag: Privéles, duo-les, theorieles, longeerles, een clinic Werken aan de Hand of Longeren.
  4. Bereken de prijs voor de deelnemers.
  5. Promoot je evenement.

Meer informatie

Ad 1. De accommodatie voor praktijklessen en clinics
Voor praktijklessen is het belangrijk dat er een goede stabiele bodem is. Bij voorkeur een binnenrijbaan en bij slecht weer moet er zeker mogelijkheid zijn om overdekt les te geven of uit te wijken naar een binnenrijbaan.

Organiseer je een Clinic Longeren of Werken aan de Hand, dan is een klaslokaal/ruimte met groot tv-scherm of een witte muur of presentatiescherm met een beamer vereist.

Als je gebruik maakt van een beamer, dan is het belangrijk dat de ruimte van de accommodatie dusdanig verduisterd kan worden, dat de foto’s en films duidelijk te zien zijn.

Ad 2. Datum bepalen
Mireille gaat on tour op een vrijdag, zaterdag of zondag. Stuur een verzoek via het formulier, dan laten we per omgaande weten welke datum vrij is. Een lesdag of clinic is van 10:00 tot uiterlijk 18:00 uur.

Ad 3. Invulling van de dag
De organisator kan zelf de invulling voor de dag bepalen. Privéles, duo-les, theorieles, longeerles, een clinic Werken aan de Hand of Longeren. In de informatie die we je sturen zijn wat voorbeelden uitgewerkt.

Ad 4. Prijs ticket van lessen of clinics
Mireille rekent een vaste prijs per dag. De organisator kan zelf de prijs van een ticket voor losse lessen of deelname aan de clinic bepalen. Naast praktijkdeelnemers met een paard, kun je ook een bijdrage vragen voor toeschouwers of theoriedeelnemers zonder paard.

Ad 5. Promoot je event
De organisatie en promotie van de les- of clinicdag is in handen van de organisator. De organisator kan aan Mireille vragen om het event op social media van TAKT te zetten met vermelding van de organisator en aanmeldinformatie. Verdere promotie voor het event is in handen van de organisator.
Mireille zorgt ervoor dat de data van organisatoren niet te dicht bij elkaar vallen, als zij in hetzelfde gebied woonachtig zijn. Dit om concurrentie te voorkomen en iedere organisator een reële kans te geven geïnteresseerden te trekken naar het event.

Realisatie door JoomlaPartner