• Logo Takt Basis WIT transparant shadow

Henk van der Veen over Bekkenproblemen bij paarden

Heeft je paard een bekkenprobleem?

Orthopedisch paardenarts Henk van der Veen van De Lingehoeve Diergeneeskunde gaat ook dit jaar weer een super interessante lezing geven via ons platform. En daar zijn we ontzettend blij mee! Want als paardenmoeder/-vader ben je altijd beducht op blessures bij je paard en dan helpt een duidelijk verhaal van een topspecialist bij vroege signalering.

Dit keer gaat Henk dieper in op het signaleren en behandelen van bekkenproblemen. Je hoort in je omgeving misschien wel eens de term SI vallen? Wat wordt daarmee bedoelt? Hoe ziet het SI-gewricht eruit? En waarom is het voor de training van je paard zo belangrijk dat het daar allemaal soepel loopt? Wat zijn de signalen?

Bekkenproblemen kunnen op allerlei manieren ontstaan. En het is belangrijk om de eerste signalen van discomfort te herkennen. Henk van der Veen gaat in op:

  • De anatomie en functie van het SI-gewricht
  • Het stellen van de juiste diagnose
  • Voorbeelden uit zijn eigen praktijk
  • De behandeling en prognose

Orthopedisch paardenarts Henk van der Veen van De Lingehoeve diergeneeskunde houdt een 2 uur durende online lezing. Deze lezing is interessant voor iedere paardeneigenaar, maar ook voor medisch geschoolde professionals. Tijdens de lezing kun je al je vragen stellen.

Wil je er bij zijn? Meld je dan nu aan voor deze super interessante lezing. De lezing is nog een maand terug te kijken via de replay link die je na afloop ontvangt.

Donderdagavond 20 januari 2021 van 19.30-21.30 uur.

Wat je moet weten:

  • Je ontvangt een link naar de webinar in de mail.
  • Geen link ontvangen? Kijk ook in je SPAM voor de link.
  • Kun je er niet bij zijn op dat tijdstip? Je ontvangt een link naar de replay.

Wie is Henk van der Veen?

Henk van der Veen over Bekkenproblemen bij paarden

Henk van der Veen is meer dan 20 jaar werkzaam als paardenarts op de paardenkliniek van Lingehoeve Diergeneeskunde in Lienden, afdeling Orthopedie. Naast zijn werkzaamheden op de kliniek is Henk internationaal een gewaardeerd spreker en instructeur bij VetPD (Veterinary Professional Development).

Stal Mireille PLV0708 s

 

Realisatie door JoomlaPartner