• Logo Takt Basis WIT transparant shadow

Tweedaagse training

We bieden op ons schitterende trainingscentrum een 2-daags arrangement aan. Het arrangement bestaat uit tweemaal daags een privéles van 45 minuten van Mireille den Hoed, onbeperkt koffie/thee, een lekkere lunch en overnachting voor je paard. Tussendoor kun je kijken naar andere combinaties of paarden die in training staan.

Je kunt kiezen voor privélessen onder het zadel, maar ook voor een combinatie van trainingen waarin je ook werkt aan de hand, longeert met enkele longe of dubbele longe, of een theorieles neemt over het herstellen van de verticale en horizontale balans. Je bepaalt ter plekke met Mireille wat je gaat doen.

De prijs voor dit 2-daags arrangement is 295,- incl. 9% btw. Heb je andere wensen, neem dan vooraf contact met ons op. In overleg is veel mogelijk. Wil je met een eigen groep van maximaal 5 deelnemers reserveren, dan kunnen we in overleg data prikken. Graag je persoonlijke wensen mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor 40,- boek je een overnachting met ontbijt bij je arrangement. Wil je een kamer alleen, dan is dat beperkt mogelijk tegen een meerprijs van 30,-. Wil je graag in alle rust de avond voorafgaand aan de 2-daagse met je paard arriveren, dan kan dat tegen een meerprijs van 30,- voor je paard en 40,- voor een extra overnachting voor jezelf.

Wil je één of meerdere overnachtingen boeken dan vragen we je of je dat wilt aangeven via ons contactformulier.

Meer over meerdaagse trainingen

Evenement informatie

Startdatum vrijdag 6 mei 2022 10:00
Einddatum zaterdag 7 mei 2022 17:00
Sluitingsdatum donderdag 5 mei 2022 14:00
Prijs per persoon €295,00
Locatie TAKT Academy

Helaas vol! Inschrijving gesloten

Locatie

Realisatie door JoomlaPartner