• Logo Takt Basis WIT transparant shadow

Praktijkdag – Werken aan de Hand

Wil je beter worden in het trainen van je paard met Werken aan de Hand? Vanaf 2021 organiseren we praktijkdagen, voor iedereen die bekend is met de theorie van de verticale balans. Je hebt de eendaagse workshop Werken aan de Hand gedaan of de Leergang Technisch Trainen.

Nu wil je daar graag beter in worden en daarom met een groep van gevorderden een dag lang sleutelen en je oog trainen.

In een kleine groep van maximaal 8 personen ga je de hele dag onder begeleiding van Mireille den Hoed met meerdere paarden aan de slag!

Je hoeft geen eigen paard mee te nemen, maar het mag wel. We werken sowieso ook altijd met onze paarden en/of paarden die bij ons in training staan. Omdat zij onze manier van werken aan de hand kennen kunnen ze jou super leren hoe het kan voelen!

Tijdens de trainingsdag ontbreekt het paard en ruiter aan niets. Je paard heeft de beschikking over een paddock en box, onverpakt ruwvoer van goede kwaliteit. Eventueel krachtvoer neem je zelf mee. We verzorgen voor jou de lunch en je kunt onbeperkt koffie/thee/water pakken.

Ook bieden we uitstekende mogelijkheden om dicht bij je paard te overnachten, als je besluit twee aansluitende dagen te boeken.

Aanvang 10.00 uur, einde rond 17.00 uur
Kosten: € 99,00 per dag. Dit is inclusief koffie, thee, een goed verzorgde lunch en 9% btw. Boek je een workshop met aansluitend de volgende dag de praktijkdag, dan mag je paard gratis blijven overnachten.
Docent: Mireille den Hoed

Evenement informatie

Startdatum maandag 5 april 2021 10:00
Einddatum maandag 5 april 2021 17:00
Sluitingsdatum zondag 4 april 2021 14:00
Prijs per persoon € 99,00
Locatie TAKT Academy/Stal Mireille

Helaas vol! Inschrijving gesloten

Locatie

Realisatie door JoomlaPartner