• Logo Takt Basis WIT transparant shadow

Praktijkdag – Trainen aan de longe

De praktijkdag ‘Trainen aan de longe’ is voor iedereen die beter wil worden in het in de juiste verticale balans longeren.

Tijdens de praktijkdag is het louter praktijk ;-). De theorie van de verticale balans is je bekend. Bijvoorbeeld omdat je deelnam aan een van de workshops longeren aan de enkele of dubbele longe, of de Leergang Technisch Trainen. En nu wil je daar graag beter in worden.

In een kleine groep van maximaal 8 personen ga je de hele dag onder begeleiding van Mireille den Hoed met meerdere paarden aan de slag!

Je bent van harte welkom met je eigen paard, maar het hoeft niet. We werken sowieso ook altijd met onze paarden en/of paarden die bij ons in training staan. Omdat zij onze manier van longeren goed kennen, kunnen ze jou super leren hoe het kan voelen!

Tijdens de trainingsdag ontbreekt het paard en ruiter aan niets. Je paard heeft de beschikking over een paddock en box, onverpakt ruwvoer van goede kwaliteit. Eventueel krachtvoer neem je zelf mee. We verzorgen voor jou de lunch en je kunt onbeperkt koffie/thee/water pakken.

Ook bieden we uitstekende mogelijkheden om dicht bij je paard te overnachten, als je besluit twee aansluitende dagen te boeken (kijk in de agenda).

Aanvang 10.00 uur, einde rond 17.00 uur
Kosten: € 99,00 per dag. Dit is inclusief koffie, thee, een goed verzorgde lunch en 9% btw. Boek je een workshop met aansluitend de volgende dag de praktijkdag, dan mag je paard gratis blijven overnachten.
Docent: Mireille den Hoed

Evenement informatie

Startdatum vrijdag 26 maart 2021 10:00
Einddatum vrijdag 26 maart 2021 17:00
Sluitingsdatum donderdag 25 maart 2021 14:00
Prijs per persoon € 99,00
Locatie TAKT Academy/Stal Mireille

Helaas vol! Inschrijving gesloten

Locatie

Realisatie door JoomlaPartner