• Logo Takt Basis WIT transparant shadow

Praktijkdagen – Trainen onder het zadel

De praktijkdagen ‘Trainen onder het zadel’ zijn voor iedereen die de theorie van de verticale balans kent. Lekker met elkaar de praktijk in, je oog trainen, leren van elkaar, zowel van de topmomenten als van de valkuilen. Gezelligheid, herkenning, kortom dagen om niet te missen!

Speciaal voor mensen die de theoriecursus hebben gedaan is het een follow-up om de oefeningen in de praktijk te verfijnen. Deze praktijkdagen zijn ook geschikt als terugkomdag voor mensen die de theorie van de verticale balans beheersen, omdat ze bijvoorbeeld de Leergang Technisch Trainen hebben gevolgd of lessen bij één van onze instructeurs.

Tijdens de trainingsdagen ontbreekt het paard en ruiter aan niets. Je paard heeft die dagen de beschikking over een paddock en box, onverpakt ruwvoer van goede kwaliteit. Eventueel krachtvoer neem je zelf mee. We verzorgen voor jou de lunch en je kunt onbeperkt koffie/thee/water pakken.

Ook bieden we uitstekende mogelijkheden om dicht bij je paard te overnachten.

Kom je zonder eigen paard? We hebben beperkt ruimte voor mensen die zonder eigen paard komen en een paard van ons willen gebruiken. Dus wees er dan snel bij!

Aanvang 10.00 uur, einde rond 17.00 uur
Kosten: € 99,00 per dag. Dit is inclusief koffie, thee, een goed verzorgde lunch en 9% btw. Boek je twee aansluitende dagen, dan mag je paard gratis blijven overnachten.
Docent: Mireille den Hoed

Evenement informatie

Startdatum zaterdag 27 maart 2021 10:00
Einddatum zaterdag 27 maart 2021 17:00
Sluitingsdatum zaterdag 27 maart 2021 10:00
Prijs per persoon € 99,00
Locatie TAKT Academy/Stal Mireille

Helaas vol! Inschrijving gesloten

Locatie

Realisatie door JoomlaPartner