• Logo Takt Basis WIT transparant shadow

ONLINE Theoriecursus Longeren met TAKT

Het longeren van een paard leer je natuurlijk niet alleen uit een boekje, maar het helpt wel als je de theorie volledig beheerst! Daarom organiseren we de Online Theoriecursus van 1 dagdeel. Je leert daarin beter kijken en analyseren wat er misgaat. En je leert wat je moet doen om je paard beter te laten lopen.

Voor wie?

Voor iedereen die interesse heeft gekregen in onze trainingsmethode of tegen problemen aanloopt bij het longeren. Je hoeft nog niet bekend te zijn met onze trainingsmethode. Ook als je het boek ‘Longeren met TAKT’ hebt gelezen is deze theoriecursus interessant.

Programma

Tijdens deze online theoriecursus ‘Longeren met TAKT’ krijg je de kans om de gedetailleerde en heldere uitleg over het longeren in balans van Mireille zelf te horen. Je kunt al je vragen over het longeren stellen. De theoriecursus duurt 2 uur, maar we stoppen pas als al je vragen gesteld zijn.

Kosten

De online theoriemodule is 49,50 incl. 9% btw. Je ontvangt tijdens de bijeenkomst de hand-out van de theorie via de mail. Na de cursus mag je een filmpje insturen voor videofeedback van Mireille den Hoed.

Evenement informatie

Startdatum zondag 18 april 2021 10:00
Einddatum zondag 18 april 2021 12:30
Prijs per persoon € 49,50
Locatie Online

Sorry, het evenement is nu vol en we konden geen registratie meer accepteren

Locatie

Realisatie door JoomlaPartner