• Logo Takt Basis WIT transparant shadow

ONLINE Theoriecursus Longeren met TAKT

Longeren van een paard leer je natuurlijk niet alleen uit een boekje, maar het helpt wel als je de theorie volledig beheerst! Daarom besteden we daar extral aandacht aan. Naast het boek ‘Longeren met TAKT’ dat we dit najaar hebben uitgebracht, organiseren we daarom nu de Online Theoriecursus van 1 dagdeel. Je leert daarin beter kijken en analyseren wat er misgaat. En je leert wat je moet doen om je paard beter te laten lopen.

Voor wie?

Voor iedereen die interesse heeft gekregen in onze trainingsmethode, het boek ‘Longeren met TAKT’ heeft gelezen, of tegen problemen aanloopt bij het longeren. Je hoeft nog niet bekend te zijn met onze trainingsmethode.

Programma

Tijdens deze online theoriecursus ‘Longeren met TAKT’ krijg je de kans om de gedetailleerde en heldere uitleg over het longeren in balans van Mireille zelf te horen. Je kunt al je vragen over het longeren stellen. De theoriecursus duurt 2 uur, maar we stoppen pas als al je vragen gesteld zijn.

Kosten

De online theoriemodule is 49,50 incl. 9% btw. Je ontvangt tijdens de bijeenkomst de hand-out van de theorie via de mail. Na de cursus mag je een filmpje insturen voor videofeedback van Mireille den Hoed.

Evenement informatie

Startdatum donderdag 25 februari 2021 19:30
Einddatum donderdag 25 februari 2021 22:00
Sluitingsdatum donderdag 25 februari 2021 17:30
Prijs per persoon € 49,50
Locatie Online

Helaas vol! Inschrijving gesloten

Locatie

Realisatie door JoomlaPartner