• Logo Takt Basis WIT transparant shadow

ONLINE Lezing: Duurzaam trainen met je moderne sportpaard

Waar moet je op letten bij de training van een meer dan flexibel paard?

Linda van Diepen vertelt aan de hand van voorbeelden uit haar eigen praktijk wat de specifieke aandachtspunten zijn in de biomechanica van het moderne sportpaard. Wat kun je als ruiter doen om blessures aan het bewegingsapparaat te voorkomen? Hoe kun je de vroege signalen van ongemak ontdekken? Wat zijn de ‘do’s and dont’s’?

Over Linda van Diepen

Linda van Diepen verzorgt bij Stal Mireille de periodieke controles voor de revalidatiepaarden en onze eigen paarden. We werken al jaren met haar samen en zijn iedere keer weer onder de indruk van haar ongelofelijke deskundigheid. Linda is in staat om met haar scherpe blik en goed ontwikkelde gevoel ook dieperliggende problemen te ontdekken. Linda van Diepen is een breed opgeleide dierenarts met een praktijk als behandelaar: Horse in Motion. Ze heeft naast het diploma diergeneeskunde (Utrecht, 2005) ook diploma’s in Osteopathie (ICREO), Acupunctuur (IVAS, Be), Sportmassage (Jack Meagher Methode), Craniosacraal therapie (Maureen Rogers, USA) en Chiropractie (IAVC, Dld). Linda heeft zich ook verdiept in Kinesiologie. 

Locatie: ONLINE live te volgen.

Let op: deze lezing is alleen online via ZOOM te volgen. Je ontvangt een dag voor de start de link met instructies. Kijk ook in je SPAM!

Evenement informatie

Startdatum maandag 22 juni 2020 19:30
Einddatum maandag 22 juni 2020 22:00
Sluitingsdatum zondag 21 juni 2020 14:00
Prijs per persoon € 25 / € 35
Locatie Online

Helaas vol! Inschrijving gesloten

Locatie

Realisatie door JoomlaPartner