• Logo Takt Basis WIT transparant shadow

Kennislokaal Paard & Training met Karel de Lange

Een drie uur durend interactief college over de balans van het paard. Je leert kijken, zoals Karel kijkt, en dat is met een vlijmscherpe blik! Karel de Lange mag zich graag kritisch uitlaten over de wijze waarop er gefokt en gereden wordt in Nederland en neemt daarbij geen blad voor de mond.
Kijk op de Facebook pagina van Karel de Lange
Reken maar dat het leerzaam wordt en dat je met heel veel informatie naar huis gaat.
Voor of na de lezing kun je een reader aanschaffen met alle dia’s die vertoond worden. Deze exclusieve reader kost € 10,00 (contant bij Karel te voldoen). 

Karel leerde als jonge jongen veel wijze lessen van zijn grootvader, over de bouw van het paard en de grondregels van een goed skelet. De kunst van het kijken ontwikkelde hij tot het niveau van deskundig paardenbeoordelaar op keuringen. Hij geeft ook cursussen op dat vlak. Karel de Lange is tevens voorzitter van het Europees Arabisch stamboek voor Shagya-Araber Paarden, Sportpaarden en Sportponies (EASP).

Na de bijeenkomst weet je meer over de balans van het paard in stand en beweging. Je leert waar je naar moet kijken en hoe je de balans kunt meten.

Prijs: € 25,- voor vaste klanten*, € 35,- voor gasten.

* Je bent vaste klant van Stal Mireille / TAKT Academy als (oud-)deelnemer aan praktijkmodules zoals workshop(s), opleiding(en) of meerdere privélessen. Regelmatige bezoekers van het Kennislokaal, die niet aan praktijkmodules hebben deelgenomen zijn geen vaste klant.

Evenement informatie

Startdatum zondag 10 februari 2019 10:00
Einddatum zondag 10 februari 2019 13:00
Sluitingsdatum zaterdag 9 februari 2019 20:00
Prijs per persoon € 25,- / € 35,-
Locatie Lingehoeve Diergeneeskunde

Sorry, het evenement is nu vol en we konden geen registratie meer accepteren

Locatie

Realisatie door JoomlaPartner