• Logo Takt Basis WIT transparant shadow

Kennislokaal met Wendy Murdoch – SURE FOOT

Wendy Murdoch 06NB. In verband met corona kan Wendy Murdoch helaas de VS nog niet uit. Gelukkig is Hansje Rol van MindBodyHorse bereid om deze clinic te geven. Hansje is als enige in Nederland '3 HOOF practitioner' voor de Murdoch Method en is geauthoriseerd om clinics voor grote groepen te geven. Hieronder lees je de originele tekst van het evenement:

Wendy Murdoch komt jaarlijks uit Amerika om bij ons op stal clinics te geven. Daar zijn we iedere keer weer super enthousiast over! Het is een geweldige vakvrouw die met goede adviezen ruiters én paarden verder helpt.

Voor het eerst geeft Wendy nu een demo over SURE FOOT, een vernieuwende manier voor het paard om zijn eigen balans te herstellen. Wendy geeft eerst uitleg en gaat daarna met een aantal paarden laten zien wat het effect is.

Extra: Wil je graag dat ook jouw paard kennismaakt met SURE FOOT? Dat kan! Stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en je hoort van ons of je met paard kunt deelnemen.

Tijdens de clinics die Wendy Murdoch jaarlijks bij ons geeft hebben we al prachtige resultaten met SURE FOOT gezien. Met verschillende soorten stabiliteits- en balanspads ontdekken paarden hoe ze gewend zijn te staan. De pad zorgt er voor dat het paard zijn aandacht verplaatst naar waar hij zijn voeten plaatst en geeft zo nieuwe informatie aan het balancerende deel van zijn zenuwstelsel. Met dit bewustzijn onderzoekt, verschuift en verandert het paard zijn gebruikelijke patronen van staan en bewegen, en kiest uiteindelijk voor een veiliger en effectievere manier van staan en bewegen. Het paard traint zichzelf om beter te staan zonder menselijke tussenkomst.

Ook benieuwd wat je van haar kunt leren? Schrijf je dan in voor deze clinic.

Prijs van deze clinic: € 25,- voor vaste klanten*, € 35,- voor gasten.
* Je bent vaste klant van Stal Mireille / TAKT Academy als (oud-)deelnemer aan praktijkmodules zoals workshop(s), opleiding(en) of meerdere privélessen. Regelmatige bezoekers van het Kennislokaal, die niet aan praktijkmodules hebben deelgenomen zijn geen vaste klant.

NB. In verband met corona kan Wendy Murdoch helaas de VS nog niet uit. Gelukkig is Hansje Rol van MindBodyHorse bereid om deze clinic te geven. Hansje is als enige in Nederland '3 HOOF practitioner' voor de Murdoch Method en is geauthoriseerd om clinics voor grote groepen te geven.

Evenement informatie

Startdatum woensdag 26 augustus 2020 19:30
Einddatum woensdag 26 augustus 2020 22:00
Sluitingsdatum maandag 24 augustus 2020
Prijs per persoon € 25,- / € 35,-
Locatie TAKT Academy/Stal Mireille

Helaas vol! Inschrijving gesloten

Locatie

Realisatie door JoomlaPartner