• Logo Takt Basis WIT transparant shadow

Leergang Technisch Trainen

Bij TAKT Academy kun je onder leiding van Mireille den Hoed een super leuke en interessante opleiding volgen: de Leergang Technisch Trainen. Een opleiding voor zowel nieuwkomers die een goede basis willen leggen, als gevorderden en professionals. In deze opleiding leer je hoe je een paard technisch kunt trainen, kloppend met zijn bouw en mogelijkheden. In kleine groepen, passend bij jouw niveau nemen we je mee in de wondere wereld van eerlijk trainen. Trainen volgens de wetten van de biomechanica. Nageeflijkheid op een eerlijke manier verkregen, dat is waar het in de opleiding helemaal om draait. 

Voor wie?
Ruiters die geen of nog weinig kennis hebben van de theorie van de scheefheden van het paard en de klassieke trainingsmethode.

Korte inhoud
Theorie van de scheefheden; beter leren zien wat er gebeurt bij het paard; oefeningen om de balans te herstellen; verschillende manieren van sturen; kennismaking met verschillende trainingsmethoden: onder het zadel, horsemanship, werken aan de hand, longeren; houding en zit van de ruiter, ruiterfitheid.

Klik hier voor meer informatie en opgeven

Evenement informatie

Startdatum zaterdag 25 september 2021 10:00
Prijs per persoon Zie details
Locatie TAKT Academy

Locatie

Realisatie door JoomlaPartner