• Logo Takt Basis WIT transparant shadow

Leergang technisch trainen

25
sept
2021

Leergang Technisch Trainen niveau 1

zaterdag 25 september 2021 10:00
Zie details
Leergang Technisch Trainen niveau 1

Een opleiding voor zowel nieuwkomers die een goede basis willen leggen, als gevorderden en professionals. In deze opleiding leer je hoe je een paard technisch kunt trainen, kloppend met zijn bouw en mogelijkheden. Nageeflijkheid wordt niet afgedwongen, maar ontstaat door correcte links-rechts balans en activiteit.

16
okt
2021

Leergang Technisch Trainen niveau 2

zaterdag 16 oktober 2021 10:00
Zie details
Leergang Technisch Trainen niveau 2

Een opleiding voor ruiters die kennis hebben van de theorie van de scheefheden en dat gedeeltelijk kunnen toepassen bij het trainen van het paard. In deze opleiding leer je hoe je een paard technisch kunt trainen, kloppend met zijn bouw en mogelijkheden. Nageeflijkheid wordt niet afgedwongen, maar ontstaat door correcte links-rechts balans en activiteit.

28
okt
2021

Leergang Technisch Trainen niveau 3

donderdag 28 oktober 2021 10:00
Zie details
Leergang Technisch Trainen niveau 3

Een opleiding voor ruiters die professioneel bezig zin met paarden, kennis hebben van de theorie van de scheefheden en zich verder willen bekwamen om dat toe te passen op meerdere paarden. In deze opleiding leer je hoe je een paard technisch kunt trainen, kloppend met zijn bouw en mogelijkheden. Nageeflijkheid wordt niet afgedwongen, maar ontstaat door correcte links-rechts balans en activiteit.

Realisatie door JoomlaPartner